Апеляційний суд Києва заочно заарештував Клименка

09.02.2017 17:00

Апеляційний суд Києва заочно заарештував Клименка

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду м.Києва задовольнила клопотання слідчого Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Клименка та обрала підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Апеляційний суд м.Києва задовольнив клопотання слідчого Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому міністру доходів і зборів України Олександру Клименку.

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду м.Києва, 8 лютого 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду м.Києва задовольнила клопотання слідчого Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Клименка та обрала підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Також у визначенні зазначено, що в разі затримання Клименка і не пізніше ніж через 48 годин з моменту його доставки до місця кримінального провадження слідчий суддя, суд за участю підозрюваного, обвинуваченого розглядає питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м'який запобіжний захід.

Нагадаємо, 26 січня Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури викликала на допит Клименка на 30 січня та 3 лютого.

Як повідомлялося, Клименку інкримінують участь в організованій злочинній організації, вчиненні у її складі особливо тяжкого злочину проти державної власності, злочинів середньої та невеликої тяжкості у сфері господарської та службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди державі в розмірі 3,1 млрд грн, тобто в особливо великих розмірах.

За даними СБУ, колишній очільник переформатованого згодом "Мінздоху" переховується у Москві.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links