Бойовики використовують танки, артилерію та БТРи. За день - 29 обстрілів. Двоє військових отримали поранення

07.02.2017 21:00

Бойовики використовують танки, артилерію та БТРи. За день - 29 обстрілів. Двоє військових отримали поранення

Бойовики протягом сьогоднішнього дня 29 разів відкривали вогонь по позиціях сил Антитерористичної операції. На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку, Луганське, Невельське, Кам’янку, Верхньоторецьке. В районі Авдіївки по наших позиціях вогонь вів танк.

Бойовики протягом сьогоднішнього дня 29 разів відкривали вогонь по позиціях сил Антитерористичної операції.

Про це у вівторок 7 лютого повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"Загалом зафіксовано 29 обстрілів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку, Луганське, Невельське, Кам’янку, Верхньоторецьке. В районі Авдіївки по наших позиціях вогонь вів танк.

На Маріупольському напрямку – з артилерії та мінометів – Талаківку та Гнутове. З мінометів загарбники обстрілювали Новотроїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Лебединське та Березове. По Павлополю вогонь вів БТР противника.

На Луганському напрямку – загарбники з мінометів обстріляли Троїцьке, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Новозванівку і Новоолександрівку.

У штабі повідомили, що двоє українських військових поранено.

Раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу було поранено одного військовослужбовця Збройних сил України, загиблих немає.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links