"Динамо" придбало на чотири роки у польського "Леха" захисника збірної Угорщини Кадара

11.02.2017 00:00

"Динамо" придбало на чотири роки у польського "Леха" захисника збірної Угорщини Кадара

Київське "Динамо" досягло угоди з польським клубом "Лех" (Познань) про трансфер захисника національної збірної Угорщини Тамаша Кадара. "Контракт між гравцем і нашим клубом укладено на чотири роки. Кадар вже визначився з ігровим номером, під яким він буде виступати за "Динамо" – 44", - повідомляє в п'ятницю 10 лютого офіційний сайт київського клубу.

Київське "Динамо" досягло угоди з польським клубом "Лех" (Познань) про трансфер захисника національної збірної Угорщини Тамаша Кадара.

"Контракт між гравцем і нашим клубом укладено на чотири роки. Кадар вже визначився з ігровим номером, під яким він буде виступати за "Динамо" – 44", - повідомляє в п'ятницю 10 лютого офіційний сайт київського клубу.

26-річний Кадар виступав за "Лех" з січня 2015 року, в складі якого став чемпіоном країни і володарем Суперкубку Польщі в 2015 році. До цього виступав за угорський "Діошдьйор", голландську "Роду", англійські "Хаддерсфілд Таун" і "Ньюкасл".

З листопада 2010 року футболіст національної збірної Угорщини, за яку вже провів 37 матчів. Брав участь у складі команди на Євро-2016 у Франції. Взяв участь в трьох з чотирьох матчів збірної Угорщини в цьому турнірі – проти Австрії і Ісландії в групі, а також проти Бельгії в 1/8 фіналу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що івуарійський нападник італійської "Перуджі" Жан-Армель Дроле перебуває за крок від переходу в "Динамо".

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links