Гройсман: є підстави говорити, що пенсійну реформу буде проведено в 2017 році

08.02.2017 14:00

Гройсман: є підстави говорити, що пенсійну реформу буде проведено в 2017 році

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що є підстави говорити про те, що пенсійну систему буде реформовано в 2017 році, пише Інтерфакс-Україна. За його словами, нова пенсійна система буде справедливою для всіх громадян. Володимир Гройсман вважає, що важливо побудувати таку модель, яка стримуватиме зростання цін на споживчі товари.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що є підстави говорити про те, що пенсійну систему буде реформовано в 2017 році, пише Інтерфакс-Україна.

"Я вважаю, що в 2017 році у нас є всі підстави говорити про те, що буде змінено пенсійну систему, вона буде справедливою, і пенсіонери відчують збільшення пенсійних виплат, але систему буде необхідно ґрунтовно змінити, і ми будемо готові запропонувати українському суспільству таке рішення - на все свій час", - сказав прем'єр на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 8 лютого.

Гройсман розхвалив свій уряд і запевнив, що він не популіст

За його словами, нова пенсійна система буде справедливою для всіх громадян.

Володимир Гройсман вважає, що важливо побудувати таку модель, яка стримуватиме зростання цін на споживчі товари.

"Дуже важливо, щоб ми побудували таку модель, яка стримуватиме зростання будь-яких споживчих цін", - сказав прем'єр.

Він заявив, що деякі групи товарів викликають занепокоєння Кабміну, зокрема молочні продукти.

Прем'єр наголосив, що уряд має намір підтримувати вітчизняного виробника і на засіданні в середу має намір затвердити розподіл державної підтримки тваринництву.

Раніше міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що Міжнародний валютний фонд наполягає на підвищенні пенсійного віку в Україні.

Гройсман розхвалив свій уряд і запевнив, що він не популіст

Володимир Гройсман обурений заявами деяких політиків, які критикують уряд. Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів, пише Українська правда.

"Хотів би прокоментувати те, чим ми відрізняємося від деяких політиків, які останнім часом, коли вони добре відпочили на нормальних курортах, не злазять сьогодні з екранів і говорять, що все пропало", - сказав Гройсман.

За його словами уряд "бореться не за владу, а за Україну".

"Ці політикани борються за владу. У них є тільки жага до влади. Багато з цих політиків десятиріччями працюють в політиці, займали найвищі відповідальні посади в державі, мали більшість у парламенті, мали всі інструменти, щоб привести Україну до економічного успіху", - заявив Гройсман.

При цьому він розповів про те, як уряд виконує дані обіцянки. Як приклад Гройсман навів підвищення заробітної плати: "Ми з вами відповідаємо за наші слова".

"Популізм, жертвами якого були українці багато років, призвів до того, що українці розчарувались і у владі, і в позиції. Бо політики всім обіцяють все, але забувають виконувати. Ми виконуємо те, що пообіцяли", - заявив прем’єр.

"Я точно знаю, що ми досягнемо успіху. Собаки гавкають, а караван іде", - сказав Гройсман.

Раніше НБУ у своєму звіті заявив, що підвищення "мінімалки" залишить без роботи близько 630 тисяч осіб.

Нагадаємо, 8 липня 2016 року Гройсман звинуватив екс-прем'єра Тимошенко в тому, що вона особисто отримувала вигоду з незаконних газових схем.

Тимошенко вимагала через суд спростування цих слів, однак програла тяганину.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links