Прикордонники не пустили до окупантів шоколад і м'ясо

10.02.2017 11:00

Прикордонники не пустили до окупантів шоколад і м'ясо

"Наші громадяни намагалися через КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове" незаконно перевезти блоки із запальничками і шоколадом, а також 250 кг м'яса", - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. Громадяни разом з автомобілями і вантажем передані в Державну фіскальну службу для прийняття правового рішення.

Прикордонники Донецького загону 9 лютого виявили два автомобілі, які з порушеннями перевозили товари на тимчасово неконтрольовану територію.

"Наші громадяни намагалися через КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове" незаконно перевезти блоки із запальничками і шоколадом, а також 250 кг м'яса", - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Громадяни разом з автомобілями і вантажем передані в Державну фіскальну службу для прийняття правового рішення.

У прикордонному відомстві також констатують, що всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО в даний час працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, 17 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила закон, яким передбачається, що переміщення товарів у район чи з району проведення АТО здійснюється в порядку, що встановлюється Кабінетом міністрів за поданням Служби безпеки України.

У травні 2016 року екс-голова Луганської облВЦА, нинішній заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука повідомив, що допускає відновлення торгівлі з непідконтрольними районами Донбасу.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links