Окупанти обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках. За день – 25 порушень "тиші"

08.02.2017 21:00

Окупанти обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках. За день – 25 порушень "тиші"

Бойовики протягом сьогоднішнього дня обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках. Зокрема, по Авдіївці (Донецька область) бойовики вели вогонь з танку. Про це у середу 8 лютого йдеться у повідомленні штабу АТО. "Загалом зафіксовано 25 обстрілів. Втрат серед наших військових немає", - йдеться у повідомленні.

Бойовики протягом сьогоднішнього дня обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках.

Зокрема, по Авдіївці (Донецька область) бойовики вели вогонь з танку. Про це у середу 8 лютого йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 25 обстрілів. Втрат серед наших військових немає", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку бойовики з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Невельське, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке та Зайцеве. Окрім того, по Авдіївці вогонь вів танк.

"На Луганському напрямку з артилерії 152 міліметри загарбники обстрілювали Новотошківське, з гранатометів і стрілецької зброї - Катеринівку та Новоолександрівку. На Маріупольському напрямку - з мінометів - Широкине, а з гранатометів та стрілецької зброї Лебединське та Гнутове", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу було поранено і травмовано шістьох військовослужбовців Збройних сил України.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links