Усик покинув американського тренера заради Ломаченка

13.02.2017 12:00

Усик покинув американського тренера заради Ломаченка

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик вирішив припинити співпрацю з американським тренером Джеймсом Алі Баширом, з яким він працював з листопада 2013 року. Причиною такого рішення Усика стало бажання надалі тренуватися під керівництвом Анатолія Ломаченка, з яким він виграв золоту медаль Олімпійських Ігор у Лондоні.

Український боксер Олександр Усик розірвав контракт зі своїм американським тренером Джеймсом Алі Баширом і хоче тренуватися у Анатолія Ломаченка.

Про це повідомляє Boxing News.

"Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик вирішив припинити співпрацю з американським тренером Джеймсом Алі Баширом, з яким він працював з листопада 2013 року, провівши під його керівництвом 10 з 11 поєдинків на профі-рингу, в тому числі і два бої за титул чемпіона світу", - вказується в публікації.

Як зазначається, причиною такого рішення Усика стало бажання надалі тренуватися під керівництвом Анатолія Ломаченка, з яким він виграв золоту медаль Олімпійських Ігор у Лондоні.

Нагадаємо, в 2016 році український важкоатлет Олександр Усик визнаний боксером року за версією WBO Intercontinental.

У планах Усика - виступати в суперважкій вазі вже у 2018 році.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links