Американський ведучий, який назвав Путіна вбивцею, пообіцяв вибачитися в 2023 році

07.02.2017 12:00

Американський ведучий, який назвав Путіна вбивцею, пообіцяв вибачитися в 2023 році

Ведучий американського телеканалу Fox News, журналіст Білл О'Райлі заявив, що може вибачитися за свої слова про те, що президент Росії Володимир Путін вбивця, в 2023 році. Про це він сказав в ефірі Fox News. "Я працюю над цим вибаченням, але це може забрати якийсь час. Можливо, ви захочете перевірити, як воно, десь так... 2023 року", - пожартував О'Райлі.

Ведучий американського телеканалу Fox News, журналіст Білл О'Райлі заявив, що може вибачитися за свої слова про те, що президент Росії Володимир Путін вбивця, в 2023 році. Про це він сказав в ефірі Fox News.

"Я працюю над цим вибаченням, але це може забрати якийсь час. Можливо, ви захочете перевірити, як воно, десь так... 2023 року", - пожартував О'Райлі.

Крім того, віце-президенту США Майку Пенсу довелося давати пояснення після резонансного інтерв'ю.

На наступний день Пенс пояснив, що слова Трампа не спрямовані проти американського народу. "Заяви, які він зробив, не були в будь-якій мірі спрямовані на однакову моральну оцінку високих ідеалів і практик американського народу і народу Росії", - заявив віце-президент (цитата згідно з Fox News).

При цьому Пенс підкреслив, що Трамп у даний час шукає способів почати нові відносини з народом Росії і її владою. За його словами, президент керується питанням: "Чи є шляхи, на яких ми можемо почати працювати разом?" Це, як додав Пенс, обумовлено тим, що США перебувають перед "дуже серйозними випробуваннями".

"По правді кажучи, нам потрібно створити нові коаліції і нові партнерства для протистояння радикальному ісламському тероризму. Росія і США мають спільного ворога в особі "ІДІЛ", - пояснив Пенс. Трамп зробив для себе пріоритетом об'єднання світу і ресурсів США для повного знищення "ІДІЛ", додав віце-президент.

Раніше в інтерв'ю з президентом США Дональдом Трампом Білл О'Райлі назвав російського президента вбивцею. На що Трамп відповів: "Є багато вбивць. У нас є багато вбивць. А ви думаєте, наша країна така безневинна?"

Раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив про те, що Кремль вважає неприпустимими і образливими висловлювання журналіста на адресу президента Росії і розраховує отримати вибачення.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links