Британці вважають, що Brexit негативно вплинув на бізнес

07.02.2017 11:00

Британці вважають, що Brexit негативно вплинув на бізнес

Більшість британських керівників компаній вважають, що рішення покинути Євросоюз справило негативний вплив на їхні компанії, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Belfast Telegraph. Дослідження показало, що 58% бізнесменів вважають, що рішення покинути Європейський Союз мало негативний вплив на їхні фірми з часу референдуму.

Більшість британських керівників компаній вважають, що рішення покинути Євросоюз справило негативний вплив на їхні компанії, повідомляє Європейська правда з посиланням на The Belfast Telegraph.

Дослідження показало, що 58% бізнесменів вважають, що рішення покинути Європейський Союз мало негативний вплив на їхні фірми з часу референдуму. Менш ніж третина (31%) вважає, що Brexit не вплинув на їхній бізнес, і лише 11% кажуть про позитивний вплив.

Попри ознаки економічної стійкості після голосування щодо Brexit, дві третини (66%) опитаних керівників вважають, що становище їхніх компаній погіршиться в 2017 році, і лише 13% сподіваються, що це рішення матиме позитивний вплив.

Крім того, половина опитаних (50%) заявили, що вони не впевнені в здатності британського уряду отримати під час переговорів щодо Brexit найкраще рішення для бізнесу.

Нагадаємо, через Brexit число мільярдерів у Великій Британії впало на 20%.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links