Канадський тенісист від злості запустив м'ячем в око арбітру. ВІДЕО

07.02.2017 11:00

Канадський тенісист від злості запустив м'ячем в око арбітру. ВІДЕО

Незважаючи на те, що Шаповалов травмував арбітра ненавмисно, він був дискваліфікований і отримав технічну поразку. А збірна Великобританії здобула перемогу в матчевій зустрічі. "Мені страшенно соромно, я відчуваю себе жахливо, тому що підвів команду. Це було неприпустимо", - сказав тенісист після матчу.

Канадський тенісист Денис Шаповалов був дискваліфікований у матчі Кубка Девіса між збірними Канади і Великобританії, пише "Апостроф".

За рахунку 2:2 в протистоянні 17-річний Шаповалов проводив вирішальний матч проти британця Кайла Едмунда. Канадець програвав 0:2 за сетами, а в третій партії не зумів впоратися з нервами після програного гейму. Розлютившись, Шаповалов сильно запустив м'яча в напрямку арбітра і влучив судді прямо в око.

Попри те, що Шаповалов травмував арбітра ненавмисно, він був дискваліфікований і отримав технічну поразку. А збірна Великобританії здобула перемогу в матчевій зустрічі.

"Мені страшенно соромно, я відчуваю себе жахливо, тому що підвів команду. Це було неприпустимо", - сказав тенісист після матчу.

Також повідомляється, що в арбітра внаслідок удару - забій і набряк ока.

Раніше повідомлялося про головного тренера хокейного клубу "Вашингтон Кепіталз", який зазнав удару шайбою в лоба, але навіть не звернув на це уваги.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links