На Харківщині ліквідували угруповання, що викрадало людей

07.02.2017 20:00

На Харківщині ліквідували угруповання, що викрадало людей

Служба безпеки України спільно з Нацполіцією ліквідувала міжрегіональну злочинну групу, що спеціалізувалася на викраденні людей. "У банду входили троє жителів Харківської та Київської областей у віці від 30 до 60 років, один з них раніше був неодноразово судимий", - йдеться в повідомленні СБУ у вівторок 7 лютого.

Служба безпеки України спільно з Нацполіцією ліквідувала міжрегіональну злочинну групу, що спеціалізувалася на викраденні людей.

Про це у вівторок 7 лютого повідомили у прес-центі СБУ.

"У банду входили троє жителів Харківської та Київської областей у віці від 30 до 60 років, один з них раніше був неодноразово судимий", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що днями на околиці Харкова був викрадений місцевий підприємець, який у 2014 році переїхав з Луганська. Також стало відомо, що викрадачі погрожують і б'ють жертву, щоб заволодіти його чотирма авто і квартирою в окупованому Луганську.

"Оперативники спецслужби 7 лютого затримали членів банди в селищі Пісочин під час спроби заволодіння одним з автомобілів потерпілого. Викраденого підприємця, який був у машині зловмисників у наручниках, - звільнено", - йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Планується відкриття кримінального провадження за ст.146 (викрадення людини) та ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Також перевіряється можлива причетність затриманих до скоєння інших насильницьких і майнових злочинів.

Нагадаємо, вчора в аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали мешканця Чернігова, який займався продажем українських дівчат у китайські борделі.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links