США анулювали 10-річну візу Ляшка

07.02.2017 20:00

США анулювали 10-річну візу Ляшка

"Консульський офіцер сказав, що в нього такі інструкції з Вашингтону. А в мене інструкції від Українського народу – вимагати від США виконання своїх зобов'язань перед Україною за Будапештським меморандумом, інакше Україна буде вимушена відновлювати ядерну зброю, щоб захистити себе", - розповів голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

Сполучені Штати Америки анулювали візу голови фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олега Ляшка.

Про це Ляшко повідомив у вівторок 7 лютого на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно мені анулювали 10-річну американську візу, яку я тільки отримав перед Новим роком. Консульський офіцер сказав, що в нього такі інструкції з Вашингтону. А в мене інструкції від Українського народу – вимагати від США виконання своїх зобов'язань перед Україною за Будапештським меморандумом, інакше Україна буде вимушена відновлювати ядерну зброю, щоб захистити себе", - написав він.

"Також ми категорично не підтримуємо новий Меморандум з МВФ, який консервує статус України як сировинної колонії. Думаю, що саме тому, що ми захищаємо національні інтереси України, а не Москви чи Вашингтона, і було прийнято безпрецедентне рішення про анулювання моєї візи. Гуд бай, Америка! Приїду туди, коли українці оберуть мене своїм Президентом. А поки замість США їздитиму до наших людей, яким треба не візи чи безвіз, а робота і гідне життя", - резюмував Ляшко.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links