Українські логопеди запровадили ноу-хау в лікуванні дітей

10.02.2017 12:00

Українські логопеди запровадили ноу-хау в лікуванні дітей

7 столів із кінетичним піском встановили у кожній групі дитсадка. Для дошкільнят це цікава забава, а для вихователів-логопедів – ще один метод розвинути у дітей зв'язне мовлення. Вихованцями логопедичного дитсадка є майже сотня малюків. Проблеми у дітей різні: від труднощів у вимові літер до заїкання. Іноді ці проблеми пов'язані із психологічною перенапругою дитини.

Подолати вади у мовленні дітей допоможе пісок. До такого висновку дійшли логопеди і навіть почали використовувати спеціальну терапію, йдеться в сюжеті телеканалу "24".

Довести що це працює вирішили в одному із черкаських дитсадків. І наважились закупити спеціальне обладнання.

Через гру і малювання на піску діти розвивають творче мислення і звикають до компанії однолітків.

7 столів із кінетичним піском встановили у кожній групі дитсадка. Для дошкільнят це цікава забава, а для вихователів-логопедів – ще один метод розвинути у дітей зв'язне мовлення.

Вихованцями логопедичного дитсадка є майже сотня малюків. Проблеми у дітей різні: від труднощів у вимові літер до заїкання. Іноді ці проблеми пов'язані із психологічною перенапругою дитини.

Працюючи з піском, малеча розслабляється і не боїться робити помилки, адже картину можна з легкістю стерти і створити новий шедевр.

Запровадження пісочної терапії – ініціювало керівництво дитсадка. Розробило проект і подало до міської ради. На реалізацію задуму виділили гроші з міського бюджету. Обладнати штучними пісочницями планують й інші місцеві логопедичні дитсадки.

Раніше в Івано-Франківську створили унікальний мобільний додаток, який суттєво полегшить життя людям із потребами та мамам з візочками.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links