В Україні чиновника вперше судитимуть за неподання декларації

08.02.2017 13:00

В Україні чиновника вперше судитимуть за неподання декларації

Старший слідчий з особливо важливих справ офісу великих платників податків ДФС умисно не подав у строк до 1 листопада 2016 року до Єдиного державного реєстру декларацію за 2015 рік та декларацію у зв’язку з припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави. Також його звинувачують у тому, що він вимагав та одержав 10 тис. доларів хабара за повернення вилучених речей.

Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно працівника Державної фіскальної служби за те, що він не подав декларації про статки. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Вперше в Україні у середу, 8 лютого 2017 року, до суду направлено обвинувальний акт за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.366-1 КК України, а саме - умисне неподання суб’єктом декларування декларації", - зазначили у відомстві.

Там розповіли, що старший слідчий з особливо важливих справ офісу великих платників податків ДФС умисно не подав у строк до 1 листопада 2016 року до Єдиного державного реєстру декларацію за 2015 рік та декларацію у зв’язку з припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави.

Також його звинувачують у тому, що він вимагав та одержав 10 тис. доларів хабара за повернення вилучених речей, документів та арештованих паливно-мастильних матеріалів у кримінальному провадженні.

Раніше ЗМІ назвали імена народних депутатів, за електронними деклараціями яких веде розслідування Генпрокуратура.

 

Источник новости: NEWSru.ua

Лента новостей

Оставить комментарий

comments powered by Disqus

Related Links

Partner Links